Politică

Nicolae Ionel Ciucă: România colaborează excelent cu Franţa în toate domeniile de activitate şi îmi doresc ca aceste relaţii să se aprofundeze

„#România colaborează excelent cu Franţa în toate domeniile de activitate şi îmi doresc ca aceste relaţii să se aprofundeze. Asta i-am spus ambasadorului francez la #Bucureşti, Excelenţa Sa Nicolas Warnery, pe care l-am primit la Palatul Parlamentului.

În această perioadă plină de provocări, contăm pe sprijinul Parisului în multe aspecte ce necesită o atenţie deosebită, precum transportul cerealelor ucrainene. Totodată, Grupul de Luptă al #NATO de la Cincu este coordonat de Franţa, iar prezenţa militară franceză este o garanţie a securităţii şi stabilităţii noastre.

Franţa ne este un partener de încredere şi pe plan european, dovedind acest lucru în procesul de aderare a României la Spaţiul Schengen. Excelenţa Sa mi-a spus că urmăreşte consolidarea bunelor relaţii deja existente, apreciind că există un potenţial major în domeniile economic, educaţional şi diplomatic”, a declarat Nicolae Ionel Ciucă, preşedintele PNL.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...