Politică

Nicolae Ionel Ciucă: De Ziua Veteranilor de Război, îi cinstim pe cei care au luptat pentru România şi suntem recunoscători pentru sacrificiul lor

„Astăzi, de Ziua Veteranilor de Război, îi cinstim pe cei care au luptat pentru România şi suntem recunoscători pentru sacrificiul lor. Sunt eroii care ne reamintesc tuturor de costurile şi de ororile războiului, dar şi de obligaţia de a face tot posibilul pentru a-l evita.
Veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul. Avem datoria de a spune generaţiilor viitoare poveştile acestor eroi. Astfel, amintirea lor va dăinui în timp, iar ideea sacrificiului pentru patrie va rămâne o valoare vie în cultura noastră.
Recunoştinţa noastră se îndreaptă şi către veteranii care au servit în teatrele de operaţii alături de aliaţi - în #Irak, #Afghanistan şi peste tot în lume, acolo unde România a făcut parte din coaliţii internaţionale şi a participat la misiuni. Datorită lor, ţara noastră este acum un partener respectat în #NATO şi în lumea democratică.
Dumnezeu să ocrotească #România şi pe veteranii ei!”, Nicolae Ionel Ciucă, preşedintele PNL.

#ZiuaVeteranilordeRăzboi #veteraniderăzboi

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...