Administraţie

Modernizarea drumurilor din Stoileşti este în grafic

Când eşti primar în cea mai întinsă comună vâlceană, nu este deloc uşor. Vorbim despre Florin Ionescu, edilul de la Stoileşti, cel care a încercat şi a reuşit să rezolve, în mare parte, problema infrastructurii rutiere din localitate, infrastructură care însumează peste 200 de kilometri de drumuri.
Startul proiectului de modernizare a 15 uliţe din comună, cu finanţare prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny s-a dat anul trecut şi lucrările sunt în grafic. Până acum s-a executat mai bine de 40 la sută din proiect, primarul Ionescu fiind zilnic pe teren pentru a verifica la faţa locului calitatea asfaltărilor care este una la standarde europene.
În această perioadă se lucrează într-o zonă sensibilă, pa drumul care duce în satul Malu, acolo unde se intervine pentru consolidarea terasamentului. Imediat se va trece la turnarea primului strat de asfalt, investiţie pe care locuitorii din sat o aşteaptă de mulţi ani.
Proiectul va continua în satele Geamăna şi Bârsoiu. În paralel se amenajează şanţurile pe drumurile unde s-a turnat primul strat de asfalt anul trecut.
O altă veste bună este că şi cu bani de la bugetul local se vor asfalta alte uliţe din comună în timp ce se caută surse de finanţare pentru rezolvarea în totalitate a problemei infrastructurii rutiere.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...