Administraţie

Primarul Mircia Gutău, premiat pentru atragerea de investiţii record în Râmnicu Vâlcea

În cadrul Galei CAPITAL Excelenţa în Management, ce a avut loc marţi seara la Bucureşti, Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost distins cu „Premiul pentru atragerea de investiţii record”. Evenimentul anual, iniţiat în 2015, recunoaşte şi celebrează realizările manageriale din diverse sectoare ale economiei româneşti.

Premiul, încadrat în categoria „Administraţie Publică”, vine ca o recunoaştere a eforturilor lui Gutău de a mobiliza resurse financiare semnificative pentru dezvoltarea localităţii. Conform organizatorilor, Râmnicu Vâlcea a beneficiat de proiecte în valoare de aproape un miliard de lei, prin accesarea de fonduri europene nerambursabile şi de la bugetul de stat.

Aceasta ediţie a galei a inclus 10 nominalizaţi în categoria „Administraţie Publică”, din care au fost selectaţi trei primari pentru premiere. Alături de Mircia Gutău, au fost onoraţi şi Vergil Chiţac din Constanţa, precum şi Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 din Bucureşti.

Gala a fost şi o ocazie de a lansa ediţia 2024 a revistei „Top 100 Manageri”, un anuar ce cuprinde profilurile celor mai influenţi manageri din România, inclusiv din administraţia publică. Printre laureaţii anteriori ai Galei CAPITAL Excelenţa în Management se numără primarii din Galaţi, Turda, Snagov şi Buzău, iar revista a menţionat figuri marcante din administraţie, precum edilii din Cluj-Napoca, Oradea sau Ciugud.

Ediţia din acest an a fost transmisă live pe canalul de YouTube „Hai România” şi pe paginile de Facebook ale publicaţiilor Capital, Evenimentul Zilei şi Info Financiar, subliniind interesul larg al publicului pentru iniţiativele de succes în managementul public.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...