Politică

Jurnalistul Tiberiu Pîrnău, candidat AUR la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea: Alianţa pentru Unirea Românilor este singura şansă de a păstra România - ţară suverană, nu o colonie!

Cunoscutul jurnalist Tiberiu Pîrnău, directorul publicaţiei Ziarul de Vâlcea, a ales să intre în politică după 25 de ani de gazetărie. Colegul nostru s-a înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor (A.U.R.), iar într-un scurt interviu ne va explica ce l-a determinat să facă acest pas:

De ce ai optat sa intri în AUR?
Alianţa pentru Unirea Românilor este şansa de a păstra România ca ţară suverană! Nu o colonie străină! AUR luptă împotriva politicienilor care distrug România de 33 de ani şi este singurul partid politic fără penali în Parlament! AUR este tot timpul printre oameni, în toate satele şi oraşele ţării! Membrilor AUR ne pasă de români şi ne dorim o ţară fără hoţi, unde fiecare cetăţean să poată munci şi trăi decent!

AUR este format din oameni serioşi, competenţi, responsabili, din patrioţi care cred în România, care apără Familia, Naţiunea, Credinţa, Libertatea!

În 2024 vor fi alegeri europarlamentare, locale, prezidenţiale şi parlamentare şi vom scăpa de Iohannis şi de sistemul antiromânesc pe care l-a condus. Pentru noi, pentru AUR, fiecare român este important, aşa că ne vom bate, în continuare, pentru dreptate, libertate, democraţie, un trai decent, o ţară suverană!

Eşti în echipa candidatului AUR la Primăria Râmnicului, ce ne poţi spune despre Vicenţiu Mocanu?
Am intrat în echipa lui Vicenţiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului, deoarece îl cunosc, îl respect şi îl apreciez de ani de zile şi ştiu că este un antreprenor de succes, cu zeci de angajaţi, proprietarul unei firme de prestigiu, OM DE BUNĂ CREDINŢĂ, interesat să se implice în redarea demnităţii municipiului Râmnicu Vâlcea. Vicenţiu Mocanu are un program cu măsuri concrete, prin care imaginea municipiului Râmnicu Vâlcea se poate îmbunătăţi considerabil, iar nivelul de trai al locuitorilor va creşte.

Cum arată lista candidaţilor AUR la Consiliul Local?
În ceea ce priveşte lista de candidaţi la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, listă pe care mă aflu şi eu, AUR are de departe cea mai puternică, competentă şi completă listă! În procent de peste 90 la sută, oameni noi care nu au mai făcut politică, antreprenori, tineri, profesori, ingineri, avocaţi, economişti - oameni care au excelat în domeniile lor de activitate cu CV-uri întinse pe multe pagini, masterate, doctorate, experţi în domeniul salvării vieţii oamenilor, iar lista poate să continue!

Avem o echipă de profesionişti, nu o echipă de oameni politici, iar Râmnicu Vâlcea acum are o alternativă reală!

Niciun alt partid, cel puţin până la această dată, nu şi-a manifestat intenţia să promoveze astfel de râmniceni recunoscuţi ca profesionişti desăvârşiţi în joburile lor!

Tiberiu Pîrnău: absolvent al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu - Facultatea de Drept (Specializare: Administraţie publică), masterat la aceeaşi universitate: Managementul integrării europene şi al administraţiei publice. Jurnalist din anul 1997, a parcurs, pas cu pas, toate etapele formarii jurnalistice: de la simplu reporter de teren, redactor, secretar general de redacţie, redactor şef, director şi proprietar de gazetă. Este fondatorul şi proprietarul cunoscutei publicaţii din judeţul Vâlcea: ZIARUL DE VÂLCEA, care anul acesta a împlinit 19 ani de la prima apariţie! A scris mii de articole, reportaje, editoriale şi investigaţii jurnalistice în aproape toate domeniile: de la social, fapt divers până la economie şi politică. A dezvăluit în articolele semnate de el sute de cazuri de CORUPŢIE în care au fost implicaţi funcţionari, politicieni, angajaţi la stat, poliţişti, judecători, avocaţi, directori de societăţi de stat. Tiberiu Pîrnău este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România şi autor sau coautor al mai multor cărţi din domenii, precum: jurnalistică, politică, religie, turism, cultură.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...