Administraţie

Un nou proiect cu fonduri europene câştigat de Primăria Bujoreni

După muncă şi răsplată! - este un vechi proverb românesc, care, fără lipsă de modestie, se pliază perfect la Primăria Bujoreni. Un nou proiect cu fonduri europene se adaugă în lista numeroaselor obiective de investiţii pentru care administraţia din Bujoreni a obţinut finanţări europene sau guvernamentale.

“Încă 7 drumuri de interes local din comuna Bujoreni vor fi modernizate, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţând că proiectul nostru a primit un punctaj excelent şi a fost aprobat spre finanţare.
Obiectivul de investiţii “Modernizare drumuri de interes local în comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea” a fost depus de noi încă de anul trecut, fiind vorba de străzi ce nu au fost cuprinse în proiectul de anvergură finanţat prin PNI “Anghel Saligny”, prin care se vor moderniza pentru 38 de kilometri de drumuri din localitate. Cele 7 străzi cuprinse în acest ultim proiect finanţat prin AFIR sunt: Bogdăneşti (DC 164), strada Liliacului, strada Păducelului, strada Salcâmilor, strada Armoniei (tronson 1), strada Muzeului şi strada Veseliei. Realizările noastre nu se vor opri aici, pentru că ne dorim enorm să ducem comuna Bujoreni la un alt nivel. În scurt timp am credinţa că va începe şi proiectul de introducere a gazelor naturale, iar apoi ne vom ocupa serios se întreaga infrastructură rutieră. Cu Dumnezeu înainte le vom face pe toate! ”, a precizat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...