Administraţie

Schimbare radicală în sudul judeţului. PSD merge la Primăria Drăgăşani cu un tânăr de succes

Filiala PSD Drăgăşani a recurs la o schimbare radicală la începutul acestui an, odată cu excluderea actualului ales din municipiul vâlcean şi înlocuirea acestuia cu un tânăr antreprenor de succes.

În prezenţa a 200 de delegaţi, Lucian Borţa a fost desemnat candidatul PSD la Primăria Drăgăşani, odată cu această mutare modificându-se şi lista de candidaţi la Consiliul Local. Pentru moment, actualul edil, Cristian Nedelcu, caută un partid care să îl propulseze în fruntea listei de candidaţi.

„Nominalizarea mea nu a venit ca un remediu de moment. A fost o luptă continuă, cu mine în primul rând, un proces îndelungat de studiu, un dialog continuu pe teme esenţiale, cu oamenii, cu agenţii economici, cu reprezentanţii instituţiilor publice din comunitatea locală. Respect omul Nedelcu, respect activitatea profesională a domniei sale, activitatea sa ca preşedinte al organizaţiei municipale PSD Drăgăşani, însă 16 ani în administraţie au fost şi edificatori în privinţa viziunii sale de dezvoltarea comunităţii”, a explicat Lucian Borţa.

Susţinut de conducerea judeţeană a PSD Vâlcea, dar şi de colegii săi din PSD Drăgăşani, tânărul spune că oraşul are nevoie de o schimbare profundă pentru a ţine pasul cu restul localităţilor din regiune.

„Este nevoie de o schimbare profundă, reală, în ceea ce priveşte strategia de dezvoltare a comunităţii noastre, prin implicarea tuturor. Va trebui să intervenim pe strategia de dezvoltare creionată acum un deceniu şi jumătate pentru că nu a dat roade şi să abordăm această problemă prin prisma noii legislaţii şi a noilor tehnologii dezvoltate în ultimul an. Totodată, vom fi nevoiţi să rezolvăm probleme care ţin de viaţa de zi cu zi a drăgăşenenilor. Nu în ultimul rând, Drăgăşaniul va avea nevoie de un brand propriu, care să ateste tradiţiile vino-viticole şi legumicole din zonă, dar şi istoria noastră”, mai spune tânărul antreprenor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...