Special

Descoperă Jandarmeria Vâlcea - Eveniment de Prezentare în Centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea sunt invitaţi să se alăture Jandarmeriei Vâlcea pentru un eveniment de prezentare organizat în centrul municipiului. Programat pentru sâmbătă, 30 aprilie 2024, începând cu ora 12:00, evenimentul va oferi oportunitatea de a descoperi mai multe despre activităţile şi rolul Jandarmeriei în comunitate.

În cadrul acestui eveniment, Jandarmeria Vâlcea va organiza o expoziţie interactivă, unde participanţii vor putea vedea echipamentele şi tehnologia utilizate în activităţile zilnice ale jandarmilor. Vor fi disponibile şi sesiuni de întrebări şi răspunsuri, oferind participanţilor şansa de a interacţiona direct cu reprezentanţii Jandarmeriei.

Pentru cei mici şi pentru toţi cei interesaţi, Jandarmeria Vâlcea va pregăti un stand special, unde aceştia vor putea participa la activităţi distractive şi vor putea face fotografii alături de echipamentele jandarmilor.

De asemenea, participanţii vor putea afla mai multe despre opţiunile educaţionale disponibile în domeniul Jandarmeriei, oferite de instituţiile universitare şi postliceale.

Acest eveniment este deschis pentru toată comunitatea şi este o oportunitate excelentă pentru cei interesaţi să afle mai multe despre munca şi contribuţia Jandarmeriei Vâlcea în municipiul Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...