Special

300.000 lei pleacă de la CJ Vâlcea către Băile Olăneşti

Suma este necesară în continuarea proiectului Therme Olăneşti

La finalul acestui luni, o sumă de 300.000 lei va fi alocată din bugetul Consiliului Judeţean către Primăria Băile Olăneşti în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal pe zona Tisa, loc unde se va construi cel mai modern centru SPA din Vâlcea.

„Aşteptăm această sumă în baza acordului de parteneriat încheiat cu Consiliul Judeţean. Noi am pus la dispoziţie terenul de 3 hectare şi, în prezent, suntem în faza de demarare a lucrărilor la drumul de acces care duce spre această zonă. Sunt convins că în 4 ani vom avea această investiţie dusă spre o fază finală”, spune primarul oraşului-staţiune, Sorin Vasilache.

Proiectul dezvoltat de cele două entităţi administrative presupune amenajarea unui resort de tratament, agrement şi relaxare pe o suprafaţă de 3 hectare, în satul Tisa, localitate componentă a staţiunii Băile Olăneşti.

„Vom construi de la zero un complex turistic de agrement, profitând de zona bogată în ape geotermale din Băile Olăneşti. Viziunea noastră asupra acestui proiect combină următoarele elemente: 3 hectare de teren în mijlocul naturii, cu facilităţi moderne de agrement, piscine infinity, saune, terenuri de sport, restaurante, dar şi alte activităţi în aer liber, totul fiind gândit pentru a oferi turiştilor un sejur fabulos complet”, a confirmat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

22.03.2024 - 19:13Daniel:este satul Pietrisu-zona Comanca , nu Tisa

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...