Actualitate

Vizită inopinată a lui Rădulescu la SJU Vâlcea! Ce l-a scos din răbdări pe preşedintele Consiliului Judeţean

Nu a ieşit deloc bine pentru constructorii angrenaţi în lucrările de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, după ce preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, a făcut, pe nepusă masă, o vizită pentru verificarea stadiului în care se află proiectul.

„Curăţenie la locul de muncă! Vă luaţi de aici resturile de dărâmături... Nu te uita aşa la mine (replică dată unui muncitor-n.r.). Când terminaţi aici, o să îl rog pe domnul primar să amenajeze spaţiile verzi de aici în mod impecabil. Ştiu, aţi dărâmat, aţi făcut, aţi dres. Există scuze pentru o grămadă de chestii...”, a izbucnit Constantin Rădulescu la vederea grămezilor de moloz şi a unor foste piese de mobilier din dotarea vechiului ambulatoriu al Spitalului Judeţean.

Investiţia în noua clădire, cu tot cu dotări, a atins cifra de 3 milioane euro, iar liderul administraţiei judeţene a decis să facă o vizită inopinată înainte de inaugurare. „Personalul de la curăţenie cât lucrează?”, a luat-o preşedintele CJ la rost pe directorul administrativ al spitalului, Alina Deaconesei, la vederea mizeriei lăsate în urmă de constructor pe holurile Policlinicii. „Nu avem personal alocat pentru această zonă. Nu avem personal suficient”, i-au amintit la unison cei doi directori.

„Atunci, constructorul să angajeze o firmă de curăţenie şi să cureţe după el. Eu nu semnez recepţia pe aşa ceva. Nu e în regulă ce se întâmplă aici şi nu vă jucaţi cu mine!”, a răbufnit Rădulescu.

Inaugurarea ambulatoriului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea este programată pentru începutul lunii aprilie, dar retuşurile făcute la repezeală şi neglijenţa celor implicaţi l-au scos din sărite pe preşedintele CJ Vâlcea.

Clădirea ambulatoriului de specialitate a SJU Vâlcea este prima intrată în modernizare şi extindere după 30 de ani de stagnare investiţională în spitalele publice din Vâlcea.

https://fb.watch/qZ32EHoTBW/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...