Ultima Oră

Turist rătăcit, salvat de Jandarmeria Montană Vâlcea

Ieri, 20 martie 2024, în jurul orei 17:00, echipajele Jandarmeriei Montane alături de un poliţist din cadrul Secţiei de Poliţie Băile Olăneşti au intervenit cu succes în cazul unui turist în vârstă de 58 de ani, din Gorj, care s-a rătăcit.

Turistul, epuizat şi speriat, a sunat la numărul de urgenţă 112, semnalând că s-a rătăcit în timp ce se deplasa din localitatea Frăsinei către staţiunea Băile Olăneşti, unde era cazat. Acesta a ales un drum forestier şi a parcurs aproximativ 7 kilometri, ajungând într-o zonă înconjurată de stânci şi pădure, de unde nu ştia să găsească un drum principal.

Echipajele de intervenţie au reuşit să ia legătura telefonică cu turistul şi să stabilească un punct de reper. Datorită cunoaşterii zonei, forţele de ordine au reuşit să-l localizeze într-un timp scurt.

Rezultatul intervenţiei a fost unul pozitiv, turistul fiind găsit în siguranţă şi fără a necesita îngrijiri medicale. Ulterior evenimentului, acesta a declarat jandarmilor vâlceni că va fi mai precaut şi nu va mai merge pe trasee necunoscute pentru a evita situaţii similare în viitor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...