Actualitate

APAVIL S.A: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a necesităţii executării lucrărilor de conectare a branşamentului din PEHD Dn 200mm, al S.C. Conphis SRL, la conducta existentă pe strada Ştrandului, din PEHD D 225mm, de către S.C. ABIGAZ SRL, pentru obiectivul „Redimensionare branşament existent” strada Ştrandului nr.52, Râmnicu Vâlcea, la solicitarea S.C. CONPHIS SRL, vă comunicăm că în data de 19.03.2024, între orele 900 – 1700, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea, pe strada Ştrandului - tronson cuprins între strada Nistor Dumitrescu până la strada Târgului (Nurvil SRL, Conphis SRL şi imobile pe ambele sensuri), strada Târgului (Târgul de Săptămână, S.C. Boromir SRL şi imobile), strada Aurelian Sacerdoţeanu (tronson cuprins de la intersecţia cu strada Patriarh Iustinian Marina până la intersecţia cu strada Ştrandului şi imobile pe ambele sensuri).

Echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor asigura asistenţa tehnică pe perioada executării lucrărilor de către S.C. ABIGAZ SRL.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii noastre.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...