Actualitate

ISU Vâlcea: Investiţii de peste 1,2 milioane lei în tehnică de intervenţie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, o instituţie vitală pentru siguranţa şi bunăstarea comunităţii vâlcene, şi-a prezentat tehnica şi a echipamentele moderne achiziţionate, în ultimii ani, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, o investiţie impresionantă de peste 1,2 milioane de lei destinată exclusiv tehnicii de intervenţie.

Această investiţie semnificativă reflectă angajamentul constant al autorităţilor locale faţă de îmbunătăţirea eficienţei şi eficacităţii răspunsurilor la situaţiile de urgenţă, precum şi faţă de asigurarea protecţiei şi siguranţei personalului specializat şi a cetăţenilor judeţului Vâlcea. Prezentarea detaliată a echipamentelor şi demonstraţiile practice ne-au oferit o înţelegere profundă a modului în care aceste noi dotări contribuie la salvarea vieţilor şi protejarea proprietăţilor în momente critice.

Este clar că, prin aceste investiţii şi prin dedicarea neclintită a personalului ISU, judeţul Vâlcea face paşi mari înainte în direcţia asigurării unei protecţii şi siguranţe sporite pentru toţi cetăţenii săi.

“Sunt întotdeauna entuziasmat să văd noile dotări şi echipamente, deoarece ştiu că acestea le eficientizează activitatea salvatorilor vâlceni şi le asigură o mai bună protecţie în timpul misiunilor. Vreau să îmi exprim aprecierea şi recunoştinţa faţă de personalul specializat al ISU, care îşi dedică viaţa acestei profesii nobile, asumându-şi riscuri enorme pentru a salva vieţi şi bunuri. Sunt mândru de progresul pe care îl facem pentru siguranţa vâlcenilor şi vom continua să-i sprijinim pe «eroii noştri de fiecare zi», fiindcă merită tot ce e mai bun”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Pe lângă admirarea progresului tehnologic, vizita a fost şi un prilej de a exprima recunoştinţa şi aprecierea noastră profundă faţă de echipa ISU Vâlcea - adevăraţi eroi care, zi de zi, îşi asumă riscuri imense pentru a proteja comunitatea. Devotamentul, curajul şi sacrificiul lor ne inspiră şi ne reamintesc de importanţa sprijinului continuu pe care trebuie să-l oferim acestor bravii salvatori.

“Cu un entuziasm palpabil, am observat gama variată de echipamente şi tehnologii de ultimă oră, de la vehicule de intervenţie specializate, echipamente de protecţie personală la sisteme avansate de comunicaţii şi dispozitive de localizare, toate concepute pentru a optimiza operaţiunile de salvare şi pentru a îmbunătăţi siguranţa personalului în misiune”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Acesta nu este doar un omagiu adus celor care îşi pun viaţa în slujba altora, ci şi un apel la acţiune pentru a continua să sprijinim şi să investim în siguranţa comunităţii noastre. Împreună, putem face diferenţa şi putem asigura că ISU Vâlcea rămâne un bastion al speranţei şi siguranţei în faţa oricărei adversităţi.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...