Politică

Claudia Mihaela Banu: “Parteneriatul Public - Privat o modalitate eficientă de a dezvolta şi gestiona proiecte de interes public”

↗️Astăzi Filiala PNL Vâlcea, la iniţiativa domnului secretar de stat în Ministerul Agriculturii #AurelSimion, a organizat, la Bujoreni, evenimentul “Parteneriatul Public - Privat o modalitate eficientă de a dezvolta şi gestiona proiecte de interes public”.
☑️Dezbaterea s-a axat pe cunoaşterea condiţiilor care trebuie asigurate pentru derularea parteneriatului public-privat, modul în care acesta poate să contribuie la dezvoltarea şi gestionarea eficientă a proiectelor de interes public, precum şi oportunităţile de finanţare europeană pentru instituţiile publice.
☑️Resursele şi experienţa sectorului public şi al celui privat oferă o modalitate inovatoare de a aborda provocările şi de a valorifica posibilităţile de dezvoltare în diverse domenii, de la infrastructură la servicii sociale.
↗️Împreună cu specialişti din diverse domenii, am schimbat idei şi perspective despre şansele de explorare în domenii esenţiale în viaţa comunităţii, fiindu-ne oferite exemple de bune practici din ţară şi străinătate.
#ParteneriatPublicPrivat
#Dezvoltare
#PNLVâlcea

Claudia Mihaela Banu, senator PNL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...