Administraţie

Drumurile din Vaideeni intră în reabilitare

• Primarul Băluţă a semnat două contracte cu finanţare prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”

După trei zile de discuţii intense în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor şi Oraşelor din România (ACOR), alesul din Vaideeni, Daniel Băluţă, a revenit acasă cu veşti importante pentru comunitatea care l-a ales.

Nu atât întâlnirea cu colegii din celelalte filiale judeţene ale ACOR a generat noi speranţe pentru localnicii din Vaideeni, cât invitaţia venită de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

„Am fost invitat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, unde, în prezenţa secretarului de stat Marcel-Alexandru Stoica am semnat două proiecte de un interes major pentru localitate: «Asfaltare străzi de interes local în comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea» şi «Asfaltare DC137 şi DS Băluţarilor în comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea». Aceste proiecte sunt finanţate prin Programul Naţional de Investiţii «Anghel Saligny»”, a precizat primarul Băluţă.

La începutul acestui an, edilul din Vaideeni a anunţat şi obţinerea fondurilor necesare pentru reabilitarea moderată a a centrului integrat pentru dezvoltarea economiei locale şi tranziţia către economia verde. Aproximativ 500.00 lei vor fi investiţi în decurs de un an în acest obiectiv situat în satul Cerna din comună.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...