Monden

Festivalul IntenCity, un carusel muzical inedit se pregăteşte să invadeze Craiova

Aflat la cea de-a treia ediţie, festivalul va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, în Craiova, pe două scene amenajate în cadrul Complexului Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) şi la Sala Polivalentă

Craiova se pregăteşte să devină epicentrul muzicii şi al distracţiei la finalul lunii iunie, găzduind cea de-a treia ediţie a Festivalului IntenCity, un eveniment ce promite să aducă un suflu nou pe scena muzicală românească. În perioada 28-30 iunie 2024, Complexul Sportiv Craiova, inclusiv Stadionul Ion Oblemenco şi Sala Polivalentă, se vor transforma într-o vastă arenă de festivitate, cu două scene pregătite să adăpostească mii de iubitori de muzică.

IntenCity, deja recunoscut ca unul dintre cele mai importante festivaluri din România, este destinat să celebreze muzica noilor generaţii, aducând în inima Olteniei stiluri emblematice de muzică şi o experienţă cu adevărat unică. Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, promite o ediţie spectaculoasă, cu noi surprize, noi genuri muzicale şi activităţi interactive pentru spectatori, menite să creeze momente memorabile.

În acest an, scena va fi îmbogăţită cu elemente de butaforie impresionante, promiţând astfel o experienţă vizuală şi auditivă de excepţie. Deşi artiştii care vor urca pe scenă în 2024 încă nu au fost anunţaţi, organizatorii asigură că selecţia va include nume care să ofere show-uri incendiare, consolidând astfel statutul IntenCity de pionierat în materie de diversitate muzicală la nivel naţional.

Abonamentele pentru festival sunt deja în vânzare, cu o ofertă specială disponibilă până pe 15 martie, în cadrul campaniei presale. Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă pentru fanii muzicii de a-şi asigura accesul la cel mai avantajos preţ la un eveniment care promite să fie memorabil.

Încă de la prima sa ediţie, IntenCity a avut ambiţia de a reuni o gamă variată de genuri şi influenţe muzicale, oferind o platformă pentru întâlnirea dintre tradiţional şi modern, între clasic şi avangardist. Zona adiacentă celor două scene va fi, de asemenea, animată de diverse evenimente şi activităţi, creând astfel un spaţiu vibrant pentru participanţi de toate vârstele.

Pe măsură ce Craiova se pregăteşte să-şi deschidă porţile pentru mii de vizitatori şi fani ai muzicii din întreaga ţară şi nu numai, IntenCity se anunţă a fi nu doar un festival, ci o adevărată celebrare a diversităţii muzicale şi a culturii contemporane. Cu o viziune clară şi o pasiune neclintită pentru muzică, Opera Română Craiova invită pe toţi cei dornici de aventură muzicală să se alăture acestei sărbători excepţionale.

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity pot fi achiziţionate online de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024
şi de la agenţia Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/
Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/
YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova
TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...