Administraţie

Au început lucrările la Spitalul Vechi din Rm. Vâlcea

Într-un angajament continuu de a îmbunătăţi accesul la servicii de sănătate de calitate pentru comunitate, administraţia locală a anunţat cu entuziasm demararea lucrărilor de renovare şi extindere la Spitalul Vechi, un proiect mult aşteptat de locuitori. Această investiţie semnificativă marchează un pas important în modernizarea infrastructurii medicale şi reafirmă promisiunea autorităţilor de a pune sănătatea cetăţenilor pe primul plan.

Astăzi, într-o vizită de lucru pe şantierul în plină efervescenţă, reprezentanţii administraţiei judeţene au evaluat progresul lucrărilor şi au discutat cu constructorul despre provocările întâmpinate în acest stadiu iniţial. "Ne confruntăm cu provocări, dar suntem hotărâţi să le depăşim pentru a aduce Spitalul Vechi la standarde moderne, oferind astfel servicii medicale de înaltă calitate pentru comunitate," a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Pe lângă renovarea spitalului, un alt punct de interes a fost vizita la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, unde lucrările de extindere şi modernizare sunt, de asemenea, în curs de desfăşurare. Această iniţiativă subliniază dorinţa de a îmbunătăţi toate aspectele legate de îngrijirea de urgenţă şi de a asigura o coordonare eficientă şi rapidă în situaţii critice.

Reprezentanţii CJ au profitat de această ocazie pentru a saluta eforturile şi dedicarea colegilor de la ambulanţă, recunoscând rolul vital pe care aceştia îl joacă în salvarea vieţilor şi în asigurarea unui răspuns prompt şi profesionist în caz de urgenţă.

Cu o viziune clară şi un plan bine structurat, lucrările de la Spitalul Vechi şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă sunt setate să creeze un mediu mai bun pentru pacienţi şi personalul medical. "Suntem dedicaţi să ne ţinem de cuvânt şi să finalizăm această investiţie esenţială pentru comunitate. Săptămâna viitoare, vom reveni cu mai multe detalii despre progresul lucrărilor, inclusiv actualizări din interiorul clădirilor," a adăugat preşedintele Rădulescu, subliniind angajamentul neclintit al administraţiei de a promova sănătatea şi bunăstarea cetăţenilor.

Această iniţiativă reflectă o abordare proactivă în gestionarea şi modernizarea infrastructurii medicale, cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor comunităţii şi de a asigura un sistem de sănătate publică robust şi accesibil pentru toţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...