Administraţie

Stadiul de execuţie al drumurilor din Stoileşti se apropie de 50%

Şcoala din satul Geamăna din comuna Stoileşti va deveni o şcoală verde în urma unui proiect cu fonduri europene, spune primarul Florin Ionescu.

”Este o investiţie importantă pentru educaţie. Noi asta sperăm să transformăm acest local într-un modern, independent energetic. De altfel, la capitolul verde vom avea şi staţii de reîncărcare electrice iar noul sediu administrativ care urmează să fie scos la licitaţie, tot o clădire autonomă energetic va fi”, spune primarul Florin Ionescu.

În ceea ce priveşte execuţia drumurilor, proiect finanţat prin Anghel Saligny, stadiul de execuţie este de 48% şi va continua odată cu îmbunătăţirea vremii.

Pe lângă proiectul care are finanţare guvernamentală privind asfaltarea drumurilor din Stoileşti, proiect care se va finaliza în acest an, primarul Florin Ionescu a aplicat pentru programul privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice, pentru eficientizarea energetică a căminului cultural, dar şi pentru realizarea unor staţii de încărcare electrică, una în centrul localităţii, iar alta la căminul cultural, proiect ce se implementează prin Agenţia Fondului pentru Mediu (AFM).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...