Ultima Oră

Alertă Răpire Copil: Adolescentă răpită din faţa casei, în Râmnicu Vâlcea.

Minora Miclescu Ana Maria a fost luată cu forţa şi urcată de patru bărbaţi şi o femeie într-o maşină!

UPDATE

În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Vâlcea şi Gorj, s-a reuşit identificarea minorei şi aducerea acesteia, în jurul orei 21.00, la domiciliul său, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea.
……………………..

ştirea iniţială:

O situaţie alarmantă a zguduit comunitatea din Râmnicu Vâlcea în data de 25 ianuarie, când minora Miclescu Ana Maria, în vârstă de 11 ani, a dispărut în mod misterios. Autorităţile au fost alertate în jurul orei 14.50, după ce bunica fetei a raportat dispariţia nepoatei sale la dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112.

Conform informaţiilor deţinute de poliţie, incidentul a avut loc la domiciliul minorei, situat în zona Căzăneşti din municipiul Râmnicu Vâlcea. Se pare că 4 bărbaţi şi o femeie au sosit la locuinţa fetei şi au luat-o cu un autoturism, plecând într-o direcţie necunoscută. Faptul că minora nu a revenit acasă şi nu deţine un telefon mobil a intensificat îngrijorarea familiei şi a autorităţilor.

În urma acestui eveniment îngrijorător, a fost declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, o procedură de urgenţă care implică formarea unei celule de criză. Poliţia a mobilizat resurse considerabile pentru a o găsi pe Ana Maria, cu echipaje din tot judeţul implicându-se în căutări.

Minora are următoarele semnalmente: ochi albaştri, păr şaten, lung. La momentul dispariţiei, Ana Maria era îmbrăcată cu blugi albaştri, o geacă neagră şi cizme negre.

Autorităţile fac un apel către oricine poate oferi informaţii despre locaţia minorei să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. Se reaminteşte publicului că, în conformitate cu procedura Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi sunt angajaţi să difuzeze mesajul de alertă pentru a sprijini căutările.

Această situaţie a stârnit un val de îngrijorare în rândul comunităţii, toţi fiind îndemnaţi să rămână vigilenţi şi să contribuie la găsirea în siguranţă a micuţei Ana Maria.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...