Administraţie

Investiţii în reabilitarea drumurilor comunale, câteva din proiectele Primăriei Muereasca în 2024

Primăria Muereasca va asfalta în acest an 6 km de drumuri care vor îmbunătăţi astfel infrastructura rutieră din localitate. Totodată se caută soluţii de finanţare a drumurilor de legătură cu Băile Olăneşti şi Călimăneşti, pentru a întregi ”Drumul Călugărului”.

”Am semnat anul trecut contractul de finanţare pentru proiectul ,,Modernizarea întregii infrastructuri de drumuri comunale din comuna Muereasca” in cadrul programului de investiţii Anghel Saligny. Avem o localitate care se dezvoltă pe sectorul rezidenţial dar şi prin turism. Anul acest vom continua amenajarea cu mobilier urban, foişoare, bănci, a drumului central. Vom asfalta din drumurile de interes local, avem proiecte pe energie verde, vrem să amenajăm zone de drumeţii, de picnic. Dar cu respectarea naturii. Pentru că Muereasca de asta este căutată sau şi de asta, pentru natură. Şcolile vor fi dotarea cu echipament IT. Totodată urmează să fie realizate şi locurile de joacă la grădiniţele din Andreşti şi la Muereasca.”, spune primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Considerată drept Răşinarii Vâlcii, Muereasca este una care s-a schimbat mult în ultimii ani, având o cale de acces rutieră excelentă care duce la Mănăstirea Frăsinei şi, important de subliniat, în Muereasca se construieşte.

Şi e vorba de o infuzie de bucureşteni mulţi care aleg liniştea acestei comune submontane pentru a avea o locuinţă de vacanţă sau un un loc unde să se retragă la pensie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...