Administraţie

„În 2023 am făcut 150% din ce îmi propusesem!” – primar Galicea

Pentru alesul din comuna vâlceană Galicea, Florin Mărăcine, 2023 s-a dovedit un an fructuos. Debutul noului an îl prinde însă cu estimări de venituri proprii de doar 900.000 lei şi speranţe mari în a atrage sume cât mai consistente din bugetul de stat şi programele cu finanţare europeană.

Prioritară rămâne extinderea reţelelor de apă şi canalizare în localitate, dar acest deziderat ţine şi de modul în care a fost fazat proiectul POIM destinat operatorului regional de apă/canal APAVIL. „Aici depindem de modul în care se va implementa acest proiect”, recunoaşte primarul Mărăcine.
În acelaşi timp, la o privire retrospectivă, alesul spune că 2023 a fost un an investiţional plin pentru comuna sa. „Dacă este să mă refer la secţiunea drumuri, în 2023 am făcut 150% din ce îmi propusesem. Aveam în plan asfaltarea a 10 kilometri de drumuri săteşti şi am finalizat 15 kilometri”, adaugă edilul.

În acelaşi timp, investiţii importante au fost făcute şi în modernizarea unităţilor de învăţământ de pe raza localităţii şi în alte obiective de interes public.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...