Inedit

Joi, 30 noiembrie, la ora 18.00, în Scuarul Mircea cel Bătrân, Primăria Râmnicului dă startul sărbătorilor de iarnă

Primăria Municipiului va da joi, 30 noiembrie, startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea, la ora 18.00, a iluminatului festiv, a luminilor în bradul de Crăciun instalat în centrul Râmnicului şi prin deschiderea Târgului „Decembrie Magic” şi a patinoarului din Scuarul Mircea cel Bătrân.

Joi, de sărbătoarea Sfântului Andrei, Ocrotitorul României, evenimentele din centrul municipiului vor debuta la ora 18.00 cu aprinderea iluminatului festiv şi a luminilor din bradul de Crăciun, continuată cu un mini-recital susţinut de elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Ştefan Vâlcu, Sofia şi Teodora Opriţ, Medeea Dirinea şi de eleva Liceului de Arte „Victor Giuleanu” Daria Ştefan, urmat, de la ora 19.00, de un recital al interpretei de muzică populară Maria Ghinea. Spectacolul artistic reprezintă, totodată, debutul unei serii de manifestări pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân dedicate principalelor momente ale lunii decembrie: Moş Nicolae, Crăciunul şi Revelionul 2024.

Un alt moment al zilei de joi va fi cel al deschiderii Târgului „Decembrie Magic”. În cele 29 de căsuţe decorate cu specific hibernal se vor comercializa produse specifice – jucării, cadouri, dulciuri, vin fiert etc., iar copiii vor avea la dispoziţie un carusel şi o roată panoramică. Programul de funcţionare a târgului este între orele 10.00 – 20.00, în zilele de luni – joi, şi între orele 10.00 – 21.00, în zilele de week-end. Ca urmare a tradiţiei îndelungate a acestei manifestări, Municipalitatea a demarat procedurile pentru înscrierea mărcii „Decembrie Magic” la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci – OSIM, astfel încât acest nume să fie, de acum înainte, legat exclusiv de Râmnicu Vâlcea.

În ceea ce priveşte patinoarul, acesta va fi deschis zilnic după acelaşi program orar ca şi Târgul „Decembrie Magic”, tarifele de acces pentru o oră fiind aceleaşi ca şi anul trecut: 5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari şi 10 lei pentru adulţi; cei care doresc pot închiria cu titlu gratuit patine de la chioşcul dedicat din imediata vecinătate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...