Sub Lupă

Tineri depistaţi cu substanţe interzise în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

În noaptea de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 00:30, cinci tineri cu vârste între 19 şi 32 de ani, care se aflau pe aleea Stejarului din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, au atras atenţia forţelor de ordine prin comportamentul lor suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, aceştia s-au urcat într-un autovehicul şi au încercat să părăsească locul.

Forţele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lor, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu maşina. Ulterior, i-au legitimat pe cei cinci tineri, pentru a evalua situaţia şi pentru a stabili motivele comportamentului lor suspect.

În timpul controlului corporal preventiv efectuat asupra grupului, s-au descoperit asupra unuia dintre tineri o ţigară artizanală cu miros înţepător, precum şi un spray iritant lacrimogen.

În plus, asupra şoferului a fost găsit un cuţit cu lamă pliabilă. Controlul asupra autovehiculului a relevat prezenţa unor fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislaţia în vigoare.

Cuţitul şi spray-ul lacrimogen au fost ridicate în vederea confiscării iar documentele întocmite împreună cu substanţele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...