Politică

Declaraţie politică!

Laurenţiu Nicolae Cazan: Întâlnire cu reprezentanţii salariaţilor din cadrul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea

Astăzi am luat parte la o întâlnire cu reprezentanţii salariaţilor din cadrul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea în care am abordat mai multe teme de discuţie. Ei reclamă diferenţele salariale dintre colegii lor şi cei din alte instituţii, susţinând că munca lor este la fel de importantă şi complexă şi ar trebui remunerată pe măsură.

ℹ️ De asemenea, şi-au exprimat frustrarea faţă de lipsa de dialog din partea decidenţilor politici în privinţa protestelor lor şi faptul că nivelul salarizării nu reflectă responsabilitatea şi efortul necesar în activitatea pe care o desfăşoară, subliniind că aceasta este discriminatorie în comparaţie cu alte instituţii. Din cauza acestor diferenţe şi inechităţi, mai mulţi colegi au plecat către alte instituţii şi, drept urmare, volumul de muncă pentru cei rămaşi în instituţie a crescut, iar remuneraţia a rămas la fel.

ℹ️ În plus, aceştia au avertizat că ignorarea problemelor lor ar putea duce la un blocaj în sistemul de pensii şi la imposibilitatea guvernanţilor de a implementa eficient noile legi privind pensiile.

ℹ️ În urma dialogului pe care l-am purtat, i-am asigurat că solicitările lor au fost luate în considerare şi voi susţine în Camera Deputaţilor proiectul de Lege care va permite creşterea salarizării angajaţilor Casei Naţionale de Pensii!

Laurenţiu Nicolae Cazan, deputat PNL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...