Politică

Claudia Mihaela Banu: Campanie naţională referitoare la siguranţa minorilor în mediul online

Astăzi, împreună cu doamnele liberale din #Vâlcea, am participat la întâlnirea regională a OFL Sud-Vest Oltenia, organizată la Drobeta Turnu Severin.

↗️Gazdele noastre, coordonate de preşedinta OFL #Mehedinţi, #DanielaSurca şi de secretarul general al OFL, senatoarea #StelaFiru, au organizat un eveniment deosebit, în cadrul căruia structurile noastre au avut posibilitatea să discute despre temele de actualitate, noutăţi legislative şi să stabilească agenda pentru perioada următoare. Lucrările acestei întâlniri regionale s-au desfăşurat în prezenţa preşedintelui PNL #NicolaeCiucă şi preşedintei OFL, #NicoletaPauliuc.

Este un prilej pentru mine să vă reamintesc că #OrganizaţiaFemeilorLiberale are în derulare o campanie naţională referitoare la siguranţa minorilor în mediul online, având un proiect de lege depus în acest sens, prin care copiii să poată accesa internetul doar cu acordul parental. Cei care nu aţi semnat încă pentru această iniţiativă, vă invit să o faceţi pe link-ul de mai jos:

✍️✍️✍️ https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/
✍️✍️✍️

#ProtejămCopiiiOnline
#LegiPentruViaţă
#OFLVâlcea
#RegionalaSUDVESTOltenia

Claudia Mihaela Banu, senator PNL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...