Administraţie

Poliţiştii locali au reţinut un grup de consumatori de canabis

În data de 14.11.2023, în timpul efectuării serviciului de patrulare conform planificărilor din graficul de lucru, echipajul de Intervenţie Rapidă din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale - Serviciul Dispecerat Monitorizare şi Intervenţie a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la prezenţa în foişorul din faţa blocului în care locuia pe str. General Magheru a mai multor persoane care ar manifesta un comportament suspect.

Echipajul de Intervenţie Rapidă s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul sesizării, unde a identificat şi legitimat un număr de 5 persoane. Observând o atitudine de anxietate exagerată şi un comportament anormal, poliţiştii locali au procedat la verificarea împrejurimilor foişorului, unde au descoperit trei pacheţele de staniol ce emanau un miros înţepător.

La un control corporal sumar, echipajul a găsit asupra a doi dintre cetăţenii legitimaţi şi o sumă foarte mare de bani, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, precum şi un rest de ţigară confecţionată artizanal, drept pentru care persoanele legitimate au fost conduse la sediul Direcţiei Poliţiei Locale pentru o verificare mai amănunţită.

La controlul corporal amănunţit efectuat la sediu, asupra persoanelor au fost găsite resturi de fragmente vegetale de diverse culori, care au fost identificate chiar de proprietarul lor ca fiind canabis pentru consum propriu.

Echipajul de Intervenţie rapidă a înaintat documentele întocmite către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea, împreună cu dovezile găsite la controlul corporal, pentru demararea procedurilor legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...