Special

Burse gratuite pentru specializare în securitate cibernetică. Pot aplica şi candidaţi fără experienţă tehnologică

Institutul de Tehnologie SANS a lansat luna aceasta Bursa Paller de Securitate Cibernetică, o bursă internaţională complet finanţată, menită să ajute la completarea decalajului de competenţe în domeniul securităţii cibernetice.

Bursa este deschisă solicitanţilor din România, Republica Cehă, Estonia, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia şi Slovacia. Toate cursurile vor fi susţinute în limba engleză.

O şansă pentru cei fără experienţă

Adaptate pentru cursanţi cu niveluri diferite de experienţă cibernetică, de la profesionişti experimentaţi în securitatea informaţiilor până la persoane fără experienţă tehnologică, bursele permit candidaţilor admişi acces la unul dintre cele două programe ale bursei.

Ambele programe oferă diplome şi certificate de cel mai înalt nivel, ajutându-i astfel pe bursieri să se implice, pentru ca organizaţiile, regiunile şi ţările lor să fie mai sigure şi mai protejate în faţa ameninţărilor cibernetice.

Prin New to Cyber Track – programul ce nu necesită experienţă anterioară - cursanţii pot obţine un certificat de licenţă în Securitate Cibernetică Aplicată, o licenţă în Ştiinţe în Securitate Cibernetică Aplicată sau o licenţă în Studii Profesionale în Securitate Cibernetică Aplicată.

Al doilea curs, dedicat celor cu experienţă, Experienced Student Track – este deschis pentru cei care au o diplomă de licenţă şi experienţă în domeniul IT sau securitatea informaţiilor şi le va permite cursanţilor să obţină unul dintre cele opt certificate de absolvire specifice unui loc de muncă sau un Master în Ingineria Securităţii Informaţiei.

Bursa acoperă toate taxele de curs, materialele de curs şi examenele de certificare GIAC, indiferent de programul urmat de studenţi.

Studii online

Toate programele includ mai multe certificări Global Information Assurance Certification (GIAC), sunt disponibile 100% online şi oferă o serie de sesiuni provocatoare, la cerere sau live, concepute pentru a se potrivi nevoilor cursanţilor. Construite având în vedere cerinţele profesioniştilor în domeniu, cursurile sunt extrem de flexibile şi permit cursanţilor să urmeze câte un curs pe rând, iar majoritatea se vor încheia cu un examen de certificare GIAC recunoscut în industrie.

Institutul de Tehnologie SANS este cel mai important program internaţional de securitate cibernetică şi este singurul colegiu axat exclusiv pe educaţia în domeniul securităţii cibernetice, luându-şi angajamentul ca persoanele cu talent, impuls şi dorinţă de a proteja să aibă oportunitatea de a acţiona şi de a face diferenţa.

Pentru a beneficia de bursă, nu este necesară nicio experienţă anterioară în securitate cibernetică, însă solicitanţii vor trebui să susţină un test de aptitudini şi un interviu.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a aplica pentru Bursa Paller de Securitate Cibernetică vizitaţi www.sans.edu/paller-cybersecurity-scholarship . Aplicaţiile sunt deschise până pe 15 noiembrie, ora 23:59.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...