Politică

Declaraţie politică!

Laurenţiu Cazan: Investiţii cu impact semnificativ asupra vieţii locuitorilor din Stoeneşti-Vâlcea

Într-o vizită recentă în comuna Stoeneşti, am avut ocazia să examinez mai îndeaproape investiţiile realizate în această comunitate cu sprijinul Guvernării Liberale. În ultimii ani, aici s-au derulat o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală şi am fost curios să văd în ce măsură aceste investiţii au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor de trai a localnicilor.

Unul dintre cele mai notabile proiecte finanţate de Guvernarea Liberală a fost modernizarea infrastructurii rutiere din zonă. În urmă cu câţiva ani, străzile din comuna Stoeneşti erau greu accesibile, ceea ce afecta negativ mobilitatea localnicilor şi dezvoltarea economică a comunităţii. Cu investiţii semnificative, au fost asfaltate şi modernizate peste 11 kilometri de străzi săteşti, ceea ce a dus la o îmbunătăţire considerabilă a condiţiilor de circulaţie.

De asemenea, s-a acordat o atenţie deosebită sectorului educaţional. Cu ajutorul fondurilor guvernamentale, unităţile de învăţământ din comună au fost modernizate şi echipate cu mobilier şi tehnologie modernă, asigurându-se că elevii au acces la o educaţie de calitate. Mai mult, în satul Dobriceni din comuna Stoeneşti s-au pus bazele construcţiei unei grădiniţe cu program normal pentru ca micii elevi să pornească în cele mai bune condiţii procesul de învăţământ.

Pot spune că vizita mea din comuna Stoeneşti m-a convins că investiţiile realizate în această comunitate au avut un impact semnificativ asupra vieţii locuitorilor, iar celelalte proiecte la fel de importante, precum înfiinţarea unui sistem centralizat de alimentare cu apă şi canalizare menajeră, dar şi punerea în siguranţă a bazinelor de apă, au continuat să transforme comuna Stoeneşti într-un loc mai bun pentru locuitorii săi.

Laurenţiu Cazan, deputat PNL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...