Administraţie

Râmnicu Vâlcea participă în campania „România Reciclează”

Marţi, 19 septembrie 2023, locuitorii din Râmnicu Vâlcea reciclează!

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Asociaţia Environ organizează o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în data de 19 septembrie 2023, între orele 10.00 – 15.00.

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea vor putea preda echipamentele electrice şi electronice vechi la punctul fix de colectare amplasat în curtea fostului sediu al Liceului Tehnologic Oltchim (Chimic) de pe strada Nicolae Bălcescu nr.22.

Pentru echipamentele voluminoase (maşini de spălat, frigidere), locuitorii pot solicita telefonic la numărul de telefon 031.827.0000, ridicarea de acasă.

Asociaţia ENVIRON va organiza şi o tombolă cu premii pentru cei care predau gratuit deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

Programul „România Reciclează” îşi propune să crească gradul de informare şi conştientizare al populaţiei cu privire la necesitatea colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, pentru un mediu sănătos.

Despre Environ

Asociaţia Environ este o organizaţie colectivă, non-guvernamentală şi non-profit care instituie în România principiul european al răspunderii extinse a producătorului în domeniul deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, promovând activ de peste 10 ani conceptele de colectare selectivă, reciclare şi economie circulară în ţara noastră. Informaţii complete despre activitatea organizaţiei sunt disponibile pe www.environ.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...