Special

Mesajul primarului Gheorghe Gîngu la început de an şcolar

Prima zi de şcoală… un ocean de emoţii şi speranţe pentru micuţii care păşesc pentru prima dată într-o sală de clasă, dar şi pentru elevii care revin în mediul şcolar. Noi provocări au în faţă, în aceeaşi măsură, şi părinţii, profesorii, învăţătorii şi educatorii, care-şi doresc să construiască împreună un mediu sigur pentru copii.

Anul şcolar 2023-2024 începe în cele mai bune condiţii la Bujoreni. Pentru noi, cei din administraţia publică locală, dezvoltarea educaţiei este un obiectiv prioritar în agenda de zi cu zi. Obţinerea de finanţări nerambursabile pentru şcolile din Bujoreni a reprezentat, poate, cea mai importantă axă a activităţii Primăriei Bujoreni din ultimii ani. Suntem preocupaţi constant de confortul elevilor şi de condiţiile de care beneficiază în şcoli şi am accesat fonduri pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ.

Dragi elevi, lărgiţi-vă orizontul, învăţaţi lucruri noi la şcoală, descoperiţi lumea din jurul vostru. Învăţaţi ce este respectul şi munciţi din greu pentru a obţine rezultate remarcabile, ce vă vor forma ca oameni pentru un viitor de succes.

Stimate cadre didactice, vă transmit tot respectul şi admiraţia mea pentru tot ceea ce realizaţi, pentru răbdarea şi blândeţea cu care îi formaţi pe elevii noştri.

Dragi părinţi, vă îndemn să vă implicaţi activ în activitatea educaţională şi să fiţi parteneri de nădejde ale cadrelor didactice. Doar printr-un parteneriat activ între toţi beneficiarii procesului educaţional putem promova performanţa şi eficienţa în educaţie.

În final, vă doresc un an şcolar cu sănătate şi rezultate deosebite!

GHEORGHE GÎNGU, Primarul comunei BUJORENI

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...