Actualitate

Deputatul Laurenţiu Cazan, împreună cu directorul ANL, în vizită pe Şantierul din Rm. Vâlcea

ℹ️ Împreună cu domnul Gabriel Stanciu, directorul de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), am avut ocazia de a face o vizită pe şantierul din Strada Ştirbei Vodă, Nr. 111A, Râmnicu Vâlcea. Scopul acestei vizite a fost acela de a inspecta direct stadiul lucrărilor la blocul de locuinţe destinate închirierii de către tineri.

ℹ️ Am considerat oportun să ne deplasăm pe teren pentru a putea avea o imagine clară asupra progresului proiectului. Este important să vedem de la faţa locului cum evoluează lucrările şi să discutăm cu echipele implicate în acest proiect pentru a ne asigura că totul decurge conform planului stabilit şi se va putea face recepţia la data menţionată în contract.

ℹ️ Pe şantier, am putut constata că lucrările avansează conform graficului stabilit şi se respectă standardele de calitate. Echipa de muncitori şi constructori este dedicată şi bine pregătită, iar acest lucru ne dă încredere că locuinţele destinate tinerilor vor fi livrate la termen şi vor oferi un standard înalt de confort şi siguranţă.

ℹ️ Obiectivul acestui proiect este acela de a sprijini tinerii care nu au posibilitatea de a face un credit sau a cumpăra un apartament să poată închiria o locuinţă unde să-şi întemeieze o familie. Preţul chiriilor va fi stabilit de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în funcţie de anumite criterii ce se regăsesc în legea de înfiinţare a ANL.

Laurenţiu Cazan, deputat PNL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...