Eveniment

Băut şi drogat la volan, prins datorită poliţiştilor vâlceni

În data de 27 august a.c., în jurul orei 15.50, agent de poliţie Donţu Nicolae din cadrul Postului de Poliţie Racoviţa şi agent principal de poliţie Săvulescu Claudiu din cadrul Postului de Poliţie Câineni, în timp ce se deplasau către Poliţia oraşului Brezoi, pentru a intra în serviciu, au observat în faţa lor pe DN 7CC - Centura oraşului Călimăneşti, un autoturism care se deplasa haotic, iar la un moment dat chiar a evitat la limită acroşarea a două tinere ce se deplasau pe partea carosabilă.

Astfel, cei 2 poliţişti au solicitat sprijinul colegii din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, iar cu ajutorul acestora, pe Viaductul Poştei de la ieşirea din oraşul Călimăneşti spre judeţul Sibiu, au reuşit blocarea autoturismului, la volanul căruia se afla un bărbat de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată valoarea de 1.26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, fiind testat şi cu aparatul Drugtest, rezultatul a ieşit pozitiv la canabis.

Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...