Inedit

Hippie Camp Brezoi, la final. Cum a decurs prima şcoală interactivă de muzică din Vâlcea

Aspiranţi la glorie şi artişti autohtoni deja impuşi pe scenă au stat de vorbă faţă în faţă în Hippie Camp Brezoi, evenimentul care se doreşte a deveni prima şcoală interactivă de muzică.

S-a cântat, s-a discutat, s-au proiectat filme de la debutul unor trupe, iar tinerii muzicieni dornici de afirmare au avut de învăţat de la White Mahala, Omul cu Şobolani, Luna Amară, Ovidiu Mihăilescu, Diablo Mani Official, Lunatic despre debut, tensiuni în interiorul unei trupe, secretele procesoarelor de efecte, cum se scrie un cântec, tehnici de chitară electrică sau acustică, tobe etc.

Per total, proiectul finanţat prin PNRR şi adus la Brezoi de omul care a pus oraşul de pe Valea Lotrului pe harta destinaţiilor estivale, Mihai Mugescu, a făcut primul pas în integrarea sa în mai largul concept Summer Camp Brezoi.

„Eu am văzut şi văd în continuare un potenţial imens în această idee. Trupele invitate să concerteze în camp şi să ţină ateliere cu tinerii aspiranţi au fost încântate de idee. Este un început un pic mai greoi, ca orice proiect adus adus în primă fază de execuţie, dar cred că vom creşte constant şi din ce în ce mai mult pe fiecare an.
Hippie Camp a fost o surpriză pentru tinerii muzicieni din România, cât şi pentru cei care le-au stat alături, ca si mentori, în worrkshop-urile derulate în aceste 11 zile. Sper să permanentizăm acest proiect în cadrul Summer Camp Brezoi”, a declarat Mihai Mugescu.

Sute de tineri aspiranţi au degustat surpriza de a învăţa tehnici instrumentale, trucuri de scenă şi de viaţă de la idoli de-ai lor în interiorul Hippie Camp, noul eveniment declanşat anul acesta pe Valea Lotrului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...