Administraţie

8 kilometri de drumuri intră în modernizare în Slătioara

Aceesarea fondurilor alocate prin Programul Naţional „Anghel Saligny” oferă administraţiei din comuna vâlceană Slătioara şansa de a creşte considerabil condiţiile de trai în localitate.

Opt kilometri de drumuri vor intra în modernizare în perioada următoare, după cum precizează primarul Daniela Romcescu.
Trei sate vor beneficia de o reţea nouă de drumuri, anunţă primarul Romcescu, pentru primul tronson, din Milostea, fiind deja publicat anunţul de licitaţie.

„Sunt 2,9 kilometri de drumuri locale din satul Milostea care vor intra în modernizare din vara acestui an. Suma alocată prin PN Anghel Saligny este de peste 4,1 milioane lei. Suntem deja în faza în care am publicat anunţul simplificat pentru execuţia lucrărilor. 14 drumuri din acest sat vor beneficia de asfalt nou pe toată lungimea lor”, a explicat Daniela Romcescu.

Tot prim acelaşi program, Primăria Slătioara urmează să investească 7,9 milioane lei pentru refacerea drumurilor din satele Slătioara şi Coasta Cerbului pe o lungime de 5,1 kilometri. Proiectul a trecut de etapele de clarificări şi urmează să fie semnat în perioada următoare la Ministerul Dezvoltării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...