Actualitate

Poliţista Renghea trimisă la expertiză psihiatrică

Poliţista din Balş care a depus o plângere împotriva fostului său şef acuzându-l că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, dar şi cu alţi poliţişti ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice, procurorii luând în calcul acest lucru după ce poliţiştii audiaţi au spus că sunt nevinovaţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Craiova, Tena Tulitu, poliţista Melania Renghea ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice în următoarele zile, însă luarea unei decizii în acest sens depinde foarte mult şi de starea acesteia de sănătate, femeia fiind însărcinată în luna a şasea. „Ne gândim serios să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, mai ales că atât avocaţii celor citaţi în calitate de făptuitori, cât şi avocaţii celei care a depus plângerea sunt de acord”, a declarat Tena Tulitu. Procurorii iau în calcul această variantă, după ce, în urma audierilor, mai mulţi poliţişti citaţi în calitate de făptuitori au declarat că sunt nevinovaţi şi că totul s-a petrecut în imaginaţia femeii.

Renghea, internată de urgenţă la Bucureşti

La această oră, Melania Renghea a părăsit spitalul din Slatina fiind transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu diagnosticul iminenţă de avort, aceasta fiind însărcinată în luna a şasea. Soţul acesteia, Relu Renghea a precizat că nu este pentru prima dată când soţia lui se simte rău, simtomele fiind de fiecare dată aceleaşi, în special stare de vomă. Primul copil al familiei Renghea a fost adus pe lume de un medic din cadrul SUU Bucureşti.

Comisarul Voicu ameninţă cu daune imense

Şeful poliţiei Olt, comisarul şef Ion Voicu, acuzat de Melania Renghea de viol, susţine că va cere în instanţă acordarea unei sume impresionante drept daune. „Ea susţine că a pătruns în biroul meu şi eu am întreţinut cu ea raporturi sexuale, ceea ce ireal, e falsă imaginaţie, o imaginaţie a acestei poliţiste, care nu putea să pătrundă la mine în birou, că am şi anticameră în care se aflau ofiţeri, cu probe. Susţine că a venit cu domnul Barbu (comisarul Gheorghe Barbu, fostul şef al Melaniei Renghea -n.r.), iar acest lucru nu s-a realizat, ea cu domnul Barbu la mine în birou. Toate sunt pur închipuiri. Aberant. Nu credeam că poate o poliţistă cu o pregătire de doi ani să conceapă aşa ceva, o asemenea născocire. Ancheta îşi va urma cursul. Eu am depus şi plângere penală la Parchet pentru denunţare calomnioasă, iar în momentul în care se vor finaliza cercetările, atunci sunt sigur că o să am câştig de cauză. Voi administra toate probele pe care le am la îndemână”, a declarat Voicu. La rândul său, Mariana Ştefan, avocata lui Ion Voicu, spune că se vor constitui parte civilă în proces şi că vor cere o sumă enormă pentru prejudiciile morale aduse. „Totul este doar în imaginaţia doamnei Renghea. Cert este că domnul Voicu nu se face vinovat de comiterea niciunei infracţiuni. Există un registru de poartă, există camere de luat vederi, vom depune copii după toate intrările notate în registru, vom verifica la IT dacă această persoană a intrat sau nu în Inspectorat. Urmează să vedem cum va evolua acest dosar şi care este suma cu care ne nom constitui parte civilă. Categoric va exista o solicitare şi la prejudicii materiale, pentru că acest lucru te obligă să îţi asumi responsabilitatea. Va fi cea mai mare sumă pe o vom putea solicita pentru că preţul pentru demnitatea şi onoarea unei persoane este incomensurabil în bani”, a declarat Mariana Ştefan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...