Politică

Lucian Bode: Succesul administraţiilor locale liberale se datorează unor politici clare, de dreapta, care promovează proiecte mature de dezvoltare a comunităţilor

Administraţia liberală înseamnă modernizare şi transformarea nevoilor cetăţenilor în proiecte concrete. Astăzi, la Compania Naţională de Investiţii, a fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unei Săli de Sport Polivalente în Municipiul Slobozia. Sala, care va avea o capacitate de peste 2200 de locuri şi o infrastructură modernă, este prima de acest fel din întreg judeţul Ialomiţa. Valoarea proiectului este de peste 65 de milioane de lei şi finanţarea va fi asigurată prin Compania Naţională de Investiţii. Durata contractului este de 40 de luni.

La semnarea contractului au participat ministrul Afacerilor Interne şi secretarul general al PNL, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Atilla, primarul PNL al Municipiului Slobozia, Dragos Soare şi directorul CNI, Manuela Pătrăşcoiu.

“Succesul administraţiilor locale liberale se datorează unor politici clare, de dreapta, care promovează proiecte mature de dezvoltare a comunităţilor. Guvernul Nicolae Ciucă susţine administraţiile care au iniţiativă prin programe de finanţare a obiectivelor de interes local. Aceste iniţiative sunt fundamentul dezvoltării României. Cu fiecare proiect de dezvoltare semnat, avem încă o dovadă că liberalii mizează pe investiţii, care sunt motorul dezvoltării sănătoase şi asigură creşterea calităţii vieţii cetăţenilor. Felicitări domnului primar Dragoş Soare pentru implicare şi succes pe mai departe în dezvoltarea de parteneriate solide în beneficiul oamenilor!”, a declarat ministrul Afacerilor Interne şi secretarul general al PNL, Lucian Bode.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...