Ultima Oră

Spitalul Vechi intră în renovare. 97 milioane alocate unităţii medicale din Râmnicu Vâlcea

Primii paşi pentru renovarea şi modernizarea secţiilor de la pavilionul II al Spitalului Judeţean Vâlcea, cunoscut şi sub numele de Spitalul Vechi, vor fi făcuţi încă din această primăvară. La începutul acestei săptămâni, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la Spitalul Vechi, ca urmare a desemnării constructorului în cadrul licitaţiei organizate de instituţie.

Contractul presupune reabilitarea şi modernizarea Corpului C5- clădire de patrimoniu, respectiv secţiile Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, precum şi Compartimentul de Psihiatrie Infantilă.

Pe lângă lucrările de reabilitare şi modernizare a clădirii, proiectul, în valoare totală de aproximativ 97 milioane lei, presupune şi dotarea cu mobilier specific a Corpului C5, dar şi amenajarea şi sistematizarea parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.

Este o investiţie pe care vâlcenii o aşteaptă de mult timp şi sunt bucuros că, în sfârşit, vor începe lucrările şi vom avea şi acest spital modernizat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...