Politică

Comunicat de presă!

PNL Vâlcea: Studiul de prefezabilitate pentru drumul expres care va lega Râmnicu Vâlcea de viitoarea autostradă Piteşti-Sibiu, scos la licitaţie

Ca urmare a faptului că în data de 03.11.2022 Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A.) a transmis către SICAP documentaţia în baza căreia se va realiza studiul de prefezabilitate pentru drumul expres care va lega municipiul Râmnicu Vâlcea de viitoarea autostradă Piteşti-Sibiu, CNAIR S.A. anunţă printr-un comunicat oficial că la închiderea perioadei de depunere a ofertelor pentru realizarea respectivului studiu de prefezabilitate erau înscrişi doi ofertanţi. Este vorba despre Like Consulting SRL şi TQM Management SRL; ambele firme sunt româneşti şi sunt specializate în consultanţă şi proiectare pentru infrastructura rutieră.

Urmează să se finalizeze procedura de atribuire prevăzută de lege şi să fie întocmit studiul propriu-zis într-o perioadă de 8 luni de la încheierea contractului.

După ce CNAIR S.A. va valida proiectul de prefezabilitate, compania va încredinţa către SICAP documentaţia pentru atribuire prin licitaţie publică a proiectului de fezabilitate.

Perseverenţa de care dau dovadă în fiecare zi reprezentanţii liberali ai cetăţenilor vâlceni în Consiliul Judeţean şi în Parlament este confirmată de astfel de măsuri luate în beneficiul fiecăruia dintre noi. Îi asigurăm pe vâlceni că vom urmări în continuare realizarea acestui proiect şi vom lucra cu hotărâre în beneficiul comunităţii noastre prin realizarea proiectelor de interes public.

Filiala PNL Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...