Administraţie

Primăria Drăgoeşti urmăreşte cu minuţiozitate ca locuitorii să beneficeze de cadastrare gratuită a proprietăţilor

Primăria comunei vâlcene Drăgoeşti se preocupă serios ca locuitorii eii să beneficieze de cadastrarea gratuită a proprietăţilor. Astfell, săptămâna trecută a avut loc o şedinţă la sediul administraţiei publice locale cu privire la Programul National de cadastrare gratuită a terenurilor din intravilanul şi extravilanul localităţii la care au participat şi cetăţenii comunei Drăgoeşti.


La sfârşitul lunii anului 2022, cetăţenii ce au proprietăţi pe raza comunei au avut un nou prilej să se prezinte la sediul primăriei cu documentele de proprietate (Titluri de proprietate, Sentinţe civile, Contracte de vânzare-cumpărare, Certificate de moştenitor, Acte de donaţie, Testamente etc) şi acte de stare civilă (Cărţi de identitate, Certificate de deces) în vederea intabularii gratuite a terenurilor din intravilanul şi extravilanul localitatii.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, a avut loc şi o şedinţă comună, între reprezentanţi ai Primăriei Drăgoeşti, APIA şi specialisti în combaterea grindinei, întrunire desfăşurată tot la sediul administraţiei publice a comunei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...