Sport

Sponsor nou la SCM Vâlcea şi gânduri mari pentru viitor

Handbal de 10, chimie de 10!

Chimcomplex S.A. Borzesti devine partener finanţator al handbalului de mare clasă jucat de SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin

Clubul SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat joi, 5 ianuarie, că a încheiat un parteneriat de sponsorizare cu Chimcomplex S.A., valabil pentru următoarele şase luni. Totodată, începând din vara acestui an, noul partener al vâlcenilor şi-a manifestat interesul să devină sponsorul principal, alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Decizia de alăturare a Chimcomplex, principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, ca partener-finanţator al SCM Râmnicu Vâlcea a avut la bază încrederea în rezultate remarcabile şi în evoluţia ascendentă a clubului.

Echipa antrenată de Bent Dahl este pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte din 11 jocuri şi se luptă pentru a prinde un loc de cupă europeană şi în sezonul viitor. Vâlcea este calificată şi în grupele EHF European League şi va susţine primul joc duminică, de la ora 15.00, în Sala Traian, cu Praktiker VAC (Ungaria).

Alături de SCM, din grupa D a EHF European League mai fac parte Paris 92 (Franţa), Praktiker VAC şi Thuringer HC (Germania), iar primele două clasate se califică în sferturile de finală.

„Considerăm că semnarea acestui parteneriat este un prim pas pentru revenirea handbalului vâlcean în top, conform tradiţiei municipiului în acest sport, atât la nivel naţional cât şi european. Chimcomplex susţine inovaţia în tot ceea ce face şi avem încredere că această alăturare de forţe va aduce clubului o altă dinamică”, a declarat directorul SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Ţuca.

„Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric şi totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potenţialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiţie, susţinut de parteneri finanţatori puternici şi de suporteri cu pasiune va continua să câştige. Ne setăm obiective ambiţioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe şi avem încredere că o să obţinem împreună rezultate remarcabile şi o evoluţie constantă de care să fim mândri zi de zi”, a declarat şi Ştefan Vuza.

Chimcomplex S.A. este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli şi clorosodice. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu două platforme industriale, la Oneşti şi Râmnicu Vâlcea.

Preşedintele Chimcoplex, Ştefan Vuza, a anunţat că va avea obiective ambiţioase cu echipa de handbal.

Chimcomplex este o companie cu o tradiţie de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viaţă mai bună şi un viitor sustenabil. În anul 2018, Chimcomplex a achiziţionat cele mai importante active ale SC Oltchim, în cadrul celei mai mari tranzacţii a ultimilor 30 de ani din industria chimică, în valoare de 130 de milioane de euro.

În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.244 miliarde de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...