Politică

Participarea Premierului României, Nicolae Ionel Ciucă, la evenimentul de comemorare a 89 de ani de la moartea lui I. G. Duca

„A fost o onoare să particip, la Horezu, la evenimentul de comemorare a 89 de ani de la asasinarea premierului liberal I.G. #Duca. Şi atunci, ca şi acum, România era parte a familiei democraţiilor de tip occidental şi îşi construia drumul către dezvoltare într-un context geopolitic periculos, în care state şi forţe politice nedemocratice ameninţau pacea şi stabilitatea Europei.
Ca liberali, avem datoria morală de a promova puternic şi constant valorile democratice şi liberale. Faţă de perioada de acum 89 de ani, astăzi #România are avantajul de a fi ţară membră a Uniunii Europene şi parte a NATO, cea mai puternică alianţă militară din istorie. Beneficiind de fondurile europene şi de protecţia Alianţei Nord-Atlantice, ţara noastră are premise solide pentru a ajunge în anii următori în rândul ţărilor dezvoltate ale lumii.
Am profitat de prezenţa la #Horezu pentru a discuta cu autorităţile locale din Vâlcea despre oportunităţile de afaceri pe care investitorii le pot accesa în judeţ şi despre planurile legate de infrastructura de transport. Un proiect aşteptat de vâlceni, la care se lucrează în cadrul guvernului pe care îl conduc, este drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni, care va face legătura cu autostrada A1, ambele drumuri de mare viteză urmând să constituie coloana vertebrală a transporturilor din judeţ.”, premierul României, preşedinte al Partidului Naţional Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...