Sport

Bogdan-Constantin Matei: Federaţia Română de Automobilism Sportiv, o federaţie model!

Acţiune: sunteţi peste tot acasă, aţi reuşit să vă impuneţi peste tot în România prin ceea ce transmiteţi publicului, frumuseţe, adrenalină, profesionalism.

Performanţă: de la etapă la etapă sunteţi tot mai buni;

Pasiune: se vede, transmiteţi cu putere acest lucru;

Viitor: se spune că un jucător talentat câştigă un meci, o echipă un campionat. Voi sunteţi o echipă, o echipă plină de acţiune, o echipă cu pasiune ce realizează performanţe notabile de la an la an. Pentru un viitor sigur al dezvoltării aveţi şi o obligaţie, în principal, pentru copiii noştri ce vor să devină ca voi, pentru că le-aţi devenit un model, să continuaţi în această echipă unită şi să câştigaţi an de an fiecare etapă din viaţa acestei frumoase federaţii.

Stimate domnule preşedinte, Norris Măgeanu,

Vă doresc să conduceţi această frumoasă echipă numită FRAS, mulţi ani de aici încolo. Să o conduci “cu un pumn de fier într-o mănuşă de catifea”.

Pumnul să-l foloseşti la spargerea zidurilor ce vor să vă oprească din cursa voastră spectaculoasă spre Supremaţie în sport, iar catifeaua să o întinzi de fiecare dată în faţa celor cu pasiune ce scriu zi de zi istoria automobilismului sportiv din România!

La mulţi ani, FRAS!

Bogdan-Constantin Matei, senator PSD

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...