Administraţie

Cei peste 2000 de elevi ai Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” beneficiază de încă o sală de sport

Luni, 28 noiembrie, Moş Nicolae a ajuns ceva mai devreme la elevii Colegiului Naţional de Informatică ”Matei Basarab” şi le-a făcut cadou o nouă sală de sport în care să îşi poată desfăşura orele de educaţie fizică.

Structura a fost realizată prin modernizarea unui fost punct termic-atelier auto şcolar aflat în imediata vecinătate a colegiului, lucrările constând în recompartimentări cu zidărie din BCA, turnarea de pardoseli din beton, montarea de parchet laminat şi de plăci de gresie şi faianţă, montarea de ferestre termopan, executarea marcajelor la terenul de sport, amenajarea de vestiare şi grupuri sanitare şi reabilitarea instalaţiilor termice şi electrice, valoarea investiţiei fiind de peste 520.000 lei.

Cu ocazia inaugurării obiectivului, primarul Mircia Gutău şi-a exprimat satisfacţia pentru calitatea lucrărilor realizate şi a subliniat interesul Municipalităţii pentru crearea unor condiţii moderne de practicare a orelor de educaţie fizică la unităţile şcolare din Râmnic, dând ca exemplu sălile de sport în curs de modernizare de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” sau de la Şcoala Gimnazială nr. 13.

Noua sală de sport – luată imediat în stăpânire de o clasă din ciclul primar - este cea de-a doua de care beneficiază cei peste 2000 de elevi ai Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab”, iar solicitarea de suplimentare a spaţiilor sportive, după cum menţiona directoarea Coca Niţulescu Gavrisiu, a venit ca urmare a aglomerării foarte mari pe vechea sală, fapt concretizat, de multe ori, chiar şi în prezenţa a 6 clase care făceau simultan orele de sport.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...