Administraţie

La Guşoeni mai multe proiecte – şcolare, sportive dar şi de infrastructură urmează să fie implementate

În afara reţelei de gaze care se află în plin proces de implementare, urmând ca spre finele anului, populaţia să fie efectiv racordată la reţea, urmează ca în acest an să fie montate patru staţii de încărcare electrică.

Totodată avem în lucru şi sala polivalentă cu 102 locuri din satul Spîrleni. Durata de proiectare va fi de 1,5 luni de la data mai sus menţionată şi, conform procedurilor, documentaţia tehnico-economică completă, vizată şi ştampilată de verificatorul de proiect atestat, se va preda în 5 exemplare în format tipărit cât şi în format electronic Companiei Naţionale de Investiţii.
Nicolae Concoiu spune că va începe constructia unui crese, pe PNRR, cu 4 grupe de copii. Are infrastructura scolara pusă la punct o scoală modernizată, o grădiniţă nouă, face creşă.

Primăria Guşoeni doreşte să extindă parcul fotovoltaic din localitate.Primarul Nicolae Concioiu aşteaptă semnarea contractelor de finanţare pentru proiectele de înfiinţarea a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare 17 km, investiţii extrem de importante pentru comunitate, proiecte care i-au dat bătăi de cap edilului, în contextual în care comuna a fost scoasă din masterplanul judeţului, iar edilul a contestat ăe toate căile această decizie.

Concioiu cunoaşte problemele cu care se confruntă comunitatea şi de aceea pune accent pe reabilitarea infrastructurii şi pe existenţa unei baze materiale locale evoluate. Îl preocupă în mod direct condiţiile de locuit şi de convieţuire şi acordă importanţa cuvenită creşterii calităţii nivelului de trai al locuitorilor, printr-o administrare transparentă, pe principii sociale, economice. Toate acestea s-au dovedit prin realizările sale, într-un timp foarte scurt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...