Special

Jandarmii vâlceni s-au alăturat campaniei “Donează sânge! Salvează o viaţă” organizată la nivel naţional de Jandarmeria Română

Astăzi şi mâine, jandarmii vâlceni vor avea o misiune în plus, aceea de a dărui picături de viaţă. Încă de la primele ore ale dimineţii, jandarmii au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea în calitate de donatori voluntari de sânge.

“Misiunea de astăzi este una specială, de a contribui la salvarea de vieţi omeneşti printr-un simplu gest umanitar. Ştim cu toţi că nevoia de sânge din spitale este foarte mare şi donarea de sânge poate reprezenta şansa unui pacient la viaţă", a precizat colonel Lungu Marius.

Şi în anii precedenţi, cadrele inspectoratului s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

“Este prima dată când donez sânge. Cred că acest gest este cea mai frumoasă formă de ajutor, pentru că facem un bine fără a aştepta nimic în schimb”, a adăugat sergent major Marica Mădălina.

Donarea de sânge este un act de solidaritate şi îi invităm de asemenea, pe toţi cei care înţeleg importanţa acestui gest să urmeze exemplul jandarmilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...