Sport

Hristu Şapera, primul antrenor care semnează cu CS Vâlcea-1924! Urmează Alina Enescu!

Totodată, Bogdan Pistol a fost numit preşedinte interimar al clubului finanţat de Consiliul Judeţean Vâlcea. În afară de secţiile de baschet şi atletism, în scurt timp vor prinde contur şi altele, cel mai probabil următoarea fiind cea de volei

Joi, 18 august 2022, la sediul CJ Vâlcea, s-a încheiat primul contract de activitate sportivă din cadrul Clubului Sportiv Vâlcea-1924. În prezenţa preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a noului preşedinte al Clubului Sportiv Vâlcea-1924, Bogdan Pistol, a colegilor consilieri judeţeni membri în Consiliul de Administraţie, dar şi a colegilor din aparatul propriu al CJ Vâlcea, antrenorul de baschet Hristu Sapera a semnat un contract, pe o perioadă de doi ani, cu CS Vâlcea-1924, instituţie aflată în coordonarea CJ Vâlcea.

La numai 41 de ani, Hristu Şapera are o bogată activitate ca antrenor în baschetul românesc. De-a lungul carierei, acesta a antrenat pe Granitul Bucureşti, CSM Bucureşti, Energia Târgu Jiu, Steaua CSM Bucureşti şi cel mai recent pe Dinamo Bucureşti. Are în palmares şi un titlu mondial de juniori.

În ceea ce priveşte obiectivele de performanţă în cadrul clubului, Hristu Şapera şi-a propus formarea unei echipe de liga 1, care să ocupe în primul an de la înfiinţare un loc în prima jumătate a clasamentului, precum şi înfiinţarea unei academii de baschet.

„De astăzi, Clubul Sportiv Vâlcea-1924 a început să se manifeste şi, în scurt timp, vom avea şi activitate sportivă propriu-zisă. L-am numit preşedinte interimar al acestui club pe Bogdan Pistol, un om pe care îl apreciez şi care sunt convins că va face treabă bună aici. Astăzi, la sediul CJ Vâlcea, am încheiat şi primul contract de activitate sportivă, pe secţiunea baschet. Hristu Şapera a venit alături de noi să pună umărul la construirea primei academii de baschet din judeţul Vâlcea. Înfiinţarea Clubului Sportiv Vâlcea-1924 este o provocare importantă pentru că acest club va face ce nu s-a mai făcut în România şi în Vâlcea, după Revoluţie: să caute tineri, să-i formeze şi să-i ducă spre performanţă!”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

„Este de apreciat faptul că aici, la Vâlcea, Consiliul Judeţean se implică în sport şi că se doreşte un lucru proaspăt, sănătos şi bun pentru sportul judeţean. Lucrul care m-a atras cel mai mult este faptul că vorbim despre un proiect nou, care poate face multe lucruri bune pentru copiii din judeţul Vâlcea şi care poate fi un proiect deosebit faţă de tot ceea ce avem în România. Este o provocare să începi un proiect de la zero şi sunt convins că, împreună, vom face lucruri foarte frumoase pentru Vâlcea şi pentru acest club sportiv judeţean”, a precizat Hristu Şapera, noul manager tehnic-antrenor coordonator, din cadrul CS Vâlcea-1924.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...