Special

Debutează ediţia a patra a Open Air Blues Festival. Line up de forţă în fiecare dintre cele şase seri, Samantha Fish, cap de afiş marţi seară.

În Brezoiul Lumii, iubitorii genului vor fi răsfăţaţi cu concerte susţinute de nume precum Samantha Fish, Larkin Poe, Beth Hart, Eric Gales, Elles Bailey, Halper Hendrix featuring AG Weinberger, Calancea Band, Dana Fuchs, King King sau KazHawkings

Azi, marţi, 19 iulie, a început o nouă ediţie a Open Air Blues Festival la Brezoi, şase zile de răsfăţ pe ritmuri de blues şi fusion (alte stiluri combinate cu blues) cu un line up consistent, chiar de forţă, ce cuprinde în fiecare seară urcări pe scenă ale unor nume consacrate ale genului muzical din ţară şi mai ales străinătate. Vasta parcare din spatele scenei, nu departe de ea, era deja aproape plină încă dinainte de prânz.

Aşteptarea de doi ani cauzată de pandemie i-a făcut pe mulţi iubitori de muzică slow (but not so slow only), aer curat, gustări pe alese şi poveşti cu prietenii la un pahar de bere rece să ia cu asalt micuţa localitate cochetă de la poalele Ţurţudanului.

Anul acesta, ediţia a patra a Open Air Blues Festival Brezoi debutează cu Green Onions, Joe Rusi, Grainne Duffy, Popa Chubby şi Samantha Fish. Miercuri, vor urca pe scenă The River of Blues, Rareş Totu`s Midnight, Gaelle Buswel, Ben Pole şi Larkin Poe.

Joi, este programată prima revenire în Vâlcea, la Brezoi, a consacratei Beth Hart, cu o seară ce va fi încheiată de Eric Gales şi lista continuă până duminică seara târziu.

Vă lăsăm plăcerea să descoperiţi numele direct din afiş, dar şi savoarea afterconcert-urilor, cu promisiunea că vom reveni din când în când, toată vara, cu relatări despre Brezoiul Lumii, fericita înlănţuire de evenimente muzicale la Brezoi pregătită de Asociaţia Mentor Rock, reprezentată de Miţă Mugescu, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Brezoi.

Facebook event: https://www.facebook.com/OpenAirBluesFestivalBrezoi

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...