Administraţie

Noua clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea prinde contur

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii, care presupune modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU, Consiliul Judeţean a atras fonduri europene în valoare de cca 3 milioane euro

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, verifică periodic stadiul lucrărilor la prima clădire de spital care se construieşte, după Revoluţie, în municipiul Râmnicu Vâlcea, proiect finanţat cu fonduri europene. Obiectivul de investiţii „Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea”, clădire la care nu s-a mai intervenit de aproape 50 de ani, are o valoare totală de 15.898.761,36 lei (cca 3,3 milioane euro), termenul de execuţie a lucrărilor fiind de 24 de luni.

“Astăzi am făcut o nouă vizită pe şantierul deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde construim o nouă clădire de spital, prima după Revoluţie în Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă au existat unele întârzieri în aprovizionarea cu materiale, am primit asigurări de la constructor că va respecta graficul de lucrări stabilit. În prezent, se lucrează la structura primului etaj, precum şi la faţada curţii interioare. De asemenea, s-a demarat procedura de relocare a cabinetelor din corpul existent (policlinica) pentru începerea lucrărilor la finisajele interioare. Pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii, care presupune modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU, CJ Vâlcea a atras fonduri europene în valoare de cca 3 milioane euro”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...