Actualitate

Prioritatea CJ Vâlcea în 2022: drumurile

Administraţia judeţeană din Vâlcea este decisă să acorde o atenţie sporită căilor rutiere pe care le are în administrare. Cu peste 1000 de kilometri de drumuri judeţene în administrare şi un buget limitat, misiunea pare una demnă de muncile lui Sisif, dar preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu se arată încrezător în şansele instituţie de a reabilita şi moderniza în termen scurt reţeaua de drumuri care străbate judeţul.

”Astăzi, am fost prezent la Mihăeşti, unde se află în pregătire, în vederea asfaltării, un nou sector din DJ 647. Chiar dacă bugetul CJ nu acoperă toate nevoile şi ambiţiile noastre, ne vom descurca şi vom face lucruri bune şi anul acesta,” a precizat Rădulescu.

Speranţa sale de a finaliza cât mai repede operaţiunea de refacere a reţelei de drumuri judeţene este susţinută şi de vestea deschiderii liniilor de finanţare europeană, pe Programul Operaţional Regional.

”Acest lucru înseamnă că vom putea moderniza mai multe drumuri judeţene, de la un capăt la altul. DJ 646 Băbeni-Frânceşti-Tomşani-Costeşti-Mănăstirea Arnota sau DJ 676 Cerna- Copăceni-Lăpuşata-Roşiile-Tetoiu- Bălceşti (care este şi cel mai lung drum din judeţ) sunt doar două drumuri pentru care avem pregătite proiecte, care vor fi depuse pe acest program de finanţare. Până când vom reuşi să luăm bani europeni, kilometru cu kilometru, vom asfalta drumurile judeţene şi vom interveni acolo unde este nevoie urgent de reabilitare,” a mai spus liderul administraţiei din Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...