Special

Senatorul Bogdan Constantin Matei, fost ministru al MTS, invitat la cea mai puternică competiţie de Skandenberg!

Campionii dintâi vs campionii viitorului sau incluziune socială prin mijloacele şi valenţele sociale ale sportului! Cam asta a fost una din tematicile Concursului Naţional de Skanderberg, "TROFEUL RADU VALAHU", eveniment desfăşurat zilele trecute la Hotel Expocenter Bucureşti.

Copiii au avut bucuria de a reîntâlni şi vechiul lor prieten, actualul senator Bogdan Constantin Matei, fost ministru al MTS, in mandatul său beneficiarii centrului nostru, ne aducem aminte cu plăcere şi entuziasm, au fost parte a grupului ţintă din cadrul unui proiect al MTS, "Tineri de viitor", desfăşurat pe parcursul a 7 zile, locaţia fiind staţiunea Eforie Sud şi au avut parte în trecut, de nenumărate vizite la invitaţia domniei sale, la Palatul Parlamentului ori spre a fii premiaţi chiar la sediul MTS pentru merite în sport şi nu numai!

“Începem anul sportiv în forţă cu TROFEUL VALAHU! Golden Arms în colaborare cu Braţ de Fier alături de Promotorul Adrian Troscenco! Mulţumesc pentru inivitaţie, Radu Valahu!!! Felicitări, Radu! Un munte de sportiv, un adevărat campion! Mulţumesc, Bebe Pătrăşcan! Mă bucur ca te-am cunoscut, Aurelian Blaga!”, a precizat senatorul vâlcean Bogdan Constantin Matei, fost ministru al MTS.

Printre invitaţii manifestării, s-au mai numărat şi omul de televiziune Dan Diaconescu, secretarul general al FEDERATIEI MONDIALE de SKANDENBERG, Mircea Simionescu-Simicel, campionul mondial la skandenberg Viorel Dobrin, Roxana, soţia campionului Radu Valahu, locul III în lume la skandenberg feminin, care a fost şi amfitrioana evenimentului dar şi copii cu deficienţe locomotorii de la entităţi sociale din Bucureşti, practicanţi ai skandenberg-ului ca sport adaptat!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...